www.grp.be Review:

GRP : Welkom op de site van de GRP - De GRP, Groep voor Research en Planning, is een vzw die op 1 april 1987 werd opgericht door een groep mensen die beroepshalve in de mediasector actief zijn. Het gaat vooral om personen die werken voor reclamebureaus, media en mediaregies.

 • http://www.grp.be/fr/le-grp/bienvenue-sur-le-site-du-grp.html GRP : Bienvenue sur le site du GRP - Le GRP, groupe de réflexion et de planning, est une ASBL fondée le 1er avril 1987 par un groupe de professionnels du secteur des médias issus essentiellement des agences de publicité, des médias et des régies média.
 • http://www.grp.be/nl/de-grp/historiek.html GRP : Historiek - Om de internationale evolutie van de research en de mediaplanning beter te kunnen volgen, heeft de GRP contacten gelegd met de belangrijkste buitenlandse instituten die in hetzelfde domein werkzaam zijn.
 • http://www.grp.be/nl/de-grp/structuur.html GRP : Structuur - Om te kunnen functioneren werkt de GRP met sympathiserende leden die, na betaling van hun lidgeld, op de hoogte worden gebracht van de activiteiten van de vereniging. Zij krijgen voorrang bij deelname aan deze activiteiten en hebben recht op voordelige voorwaarden.
 • http://www.grp.be/nl/de-grp/leden.html GRP : Leden - De GRP is een vereniging waar mediaprofessionals elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen over alle aspecten van het mediagebeuren. Onze leden zijn gepassioneerde communicatieprofessionals, die beroepshalve actief zijn in mediabureaus, communicatiebureaus, regies, researchinstituten of bij de adverteerder.
 • http://www.grp.be/nl/vormen/ GRP : Presentatie - De opdracht van de GRP Media School bestaat eruit professioneel actieve reclamemensen een opleiding te bieden en hun mediakennis bij te spijkeren.
 • http://www.grp.be/nl/vormen/grp-media-school-media-essentials.html GRP : GRP MEDIA SCHOOL MEDIA ESSENTIALS - De opdracht van de GRP Media School bestaat eruit professioneel actieve reclamemensen een opleiding te bieden en hun mediakennis bij te spijkeren. Tegen betaling van inschrijvingsgeld kunnen ze deelnemen aan avondcursussen bestaande uit een theoretisch en een praktisch gedeelte, onder leiding van beroepsmensen die algemeen erkenning genieten in de reclamewereld.
 • http://www.grp.be/nl/vormen/grp-media-school-market-essentials.html GRP : GRP MEDIA SCHOOL MARKET ESSENTIALS - MARKET ESSENTIALS is de naam van de cyclus binnen de GRP Media School die uitgewerkt werd samen met het M.E.D.I.A. platform “our Media Environment Deserves Ideas and Ambitions''. De twee eerste edities werden zeer gewaardeerd door de participanten, met gemiddelde tevredenheidscores van 85%. Ook in 2016, gaat de GRP Media School verder op de ingeslagen weg en stelt op basis het principe van “Increase mutual knowledge” uit het actieplan van M.E.D.I.A. een lessenpakket samen van 4 avondsessies.
 • http://www.grp.be/nl/vormen/grp-media-school-advanced.html GRP : GRP MEDIA SCHOOL ADVANCED - Het ontwikkelen van een strategie is dan ook meer dan ooit een moeilijke evenwichtsoefening geworden, die een toenemende kennis vereist van alle facetten van het communicatie gebeuren. Want de consument is niet meer dezelfde. Hij is lang niet meer zo trouw en veel beter geinformeed. Dat heeft zijn gevolgen op het bouwen en onderhouden van merken, en ook de retail ziet de oude recepten sterk gechallenged.
 • http://www.grp.be/nl/inspireren/ GRP : GRP MEDIA SESSIONS - De GRP organiseert het hele jaar door verschillende manifestaties (ongeveer één bijeenkomst per maand, behalve in de schoolvakanties), waarin aandacht wordt besteed aan nieuwe studies, experimenten, ontwikkelingen en tests in België en in het buitenland. Sprekers van overal ter wereld komen er over hun werk praten voor een publiek van Belgische professionals. Die hebben immers slechts zelden de kans om dergelijke sprekers aan het woord te horen. Dat kan alleen op internationale seminars en colloquia zoals IREP, ESOMAR enz.
 • http://www.grp.be/nl/inspireren/157-grp-e-library.html GRP : GRP E-LIBRARY - De GRP e-library is het verlengde van de bibliotheek die verschillende werken bevatte uit de nalatenschap van het Willy Claeys Fonds en de persoonlijke archieven van grote Belgische specialisten.
 • http://www.grp.be/nl/inspireren/back2books.html GRP : BACK2BOOKS - Welke boeken kunnen mijn horizon verbreden? Hoe blijf ik leren? De GRP leest en bespreekt boeken die u kunnen inspireren op het vlak van marketing en media, en verder, mocht dat nodig zijn! Ideaal om het dagelijkse internetgezap aan te vullen. Dit initiatief ging in 2012 van start.

  Country: 178.33.197.217, Europe, FR

  City: 2.3387 , France

 • DebBee - Beautiful Scent

  LOVE this soak!! The floral scent is amazing, I don't really smell coconut in it at all, although that wouldn't be a bad thing, my feet feel moisturized, so that may be why it's in there. I put a couple of tablespoonfuls in some boiling hot water, for it to dissolve and then added some cool. I put my feet in it and I even my legs feel relaxed, no more foot/leg cramps.

 • Dinorah G Coccagnia - Wonderful shampoo

  As soon as I started using it, I stopped seeing hair in the shower or when I blow dry my hair. My hair if fuller. I would recommend to everyone